Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
    Благодаря предварително!
    Няма защо
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от jayteedee Покажи съобщение
      205/60/16" пасват ли на 147 със заводски пружини, без да опират ?
      ???

Comment

• Първоначално публикувано от jayteedee Покажи съобщение
        ???
        Мисля че има колеги които карат с тоя размер,въпреки че на 55 е по-добрия вариант.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Колеги мисля да да налея на моята 147-ца(2.0) мотул 15в50 за лятото.Някой от вас да е карал с такова масълце и да има наблюдения за него
          Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• Колеги здравейте, моля за бърз и спешен съвет, до утре!

Днес гледах една Алфа ромео 147 1,6 тс. 105кс.
            НО по окачването има чукане, вътре в купето се чува, отвън не, на мен лично ми наподобява чукане от стабилизираща щанга кажете и вашето мнение какво горе долу излиза ако примерно са носачи могат ли само тампоните да се сменят, или цял носач, има ли полиуретанови тампони за стаб. щанга и носачите, или да взимам гумени ?

Другото за да влезе първа скорост трябва първо да се бутне лоста в дясно и тогава да се вкара 1-ва, след това си влизат 2-ра 3-та.
            Двигателя работи добре, не мени обороти, тих е вътре в купето няма вибрации. Не беше палена доста време, нямаше бензин дори, след запалването работеше леко твърдо но като поработи 2-3 мин и си утихна и всичко си заспа.

Та притеснява ме окачването и това с скоростите, ако може малко информация за скоростите, колко скъпо може да е, и какво може да е, според човека, който я продава, са жилата на скоростите, а според вас ? Лоста има луфт (по-голям от обичайното) на свободна.

Друго, няма никъде в купето бутон за ASR но на таблото си свети лампичката за ASR. Някой с идей защо, след като няма бутон за ASR ?

И къде е буксата и' за диагностика, разполагам с кабел но днес не видях къде е буксата.

Извинявам се за въпросите, по който съм сигурен, че има теми и писано но просто в момента не разполагам с времето да търся, много моля и ще бъда много благодарен да ми помогнете!
            147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

• Здравейте колеги да попитам един странен въпрос!

днес както си карам спокойно и господата със палките ме спират и питат защо не ти свети десния фар,слизам и наистина крушката е изгоряла,размина ми се ,но ми е интересно защо Клюарката не ме е известила за този проблем,за габарит и стоп та даже и за номера ме е известявала и аз съм си спокоен!

та на какво ли се дължи или не е свързана с фаровете,и ако фабрично не е направено дали може да се препражи този бъг!

Благодаря ВИ!

спомням си че някъде намирах списък с това какво показва клюкарката ама не го свалих и не съм сигурен дали фигурираха фарове!

п.п само да допълня със оригинални крушки съм,нямам ксенони или лед светлини за алфа 156 SW 2002 facelift !
              Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
              Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Клюкарката не следи крушките за къси и дълги светлини.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Клюкарката не следи крушките за къси и дълги светлини.

Благодаря,а има ли вариянт да се направи?
                  Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                  Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Днес сложих крушки на светлините за локви в предните врати. Забелязах, че няма значение коя врата отварям, светкат и на двете. До сега не съм имал. Това нормално ли е?

Крушките са W5W(501)

АР 147 1.6TS 2001

Comment

• Абе колеги от 3 години имаме 156-ца в семейството,аз лично имам от 6 месеца и чак вчера ми подсказаха,че волана можел да се регулира и във дълбочина,не само във височина.Само аз ли не съм знаел
                      Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                      Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

• Хаха ми, че то моя 20 годишен(буквално) фиат има реглаж и в дълбочина, не виждам защо се чудиш за 156цата
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Не бе Светльо аз не се чудя,просто не бях го виждал до сега

Comment

• Я то и аз не знаех ем че я имам от горе-долу 5 години, мислех че само нагоре-надолу са мандахерца.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ааааа и навътре и навънкааааа ххахаха
                              alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

• Навътре навънка ама само за който знае,който не знае само нагоре надолу

Comment

Working...
                                X