If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги здравейте, моля за бърз и спешен съвет, до утре!
Днес гледах една Алфа ромео 147 1,6 тс. 105кс.
НО по окачването има чукане, вътре в купето се чува, отвън не, на мен лично ми наподобява чукане от стабилизираща щанга кажете и вашето мнение какво горе долу излиза ако примерно са носачи могат ли само тампоните да се сменят, или цял носач, има ли полиуретанови тампони за стаб. щанга и носачите, или да взимам гумени ?
Другото за да влезе първа скорост трябва първо да се бутне лоста в дясно и тогава да се вкара 1-ва, след това си влизат 2-ра 3-та.
Двигателя работи добре, не мени обороти, тих е вътре в купето няма вибрации. Не беше палена доста време, нямаше бензин дори, след запалването работеше леко твърдо но като поработи 2-3 мин и си утихна и всичко си заспа.
Та притеснява ме окачването и това с скоростите, ако може малко информация за скоростите, колко скъпо може да е, и какво може да е, според човека, който я продава, са жилата на скоростите, а според вас ? Лоста има луфт (по-голям от обичайното) на свободна.
Друго, няма никъде в купето бутон за ASR но на таблото си свети лампичката за ASR. Някой с идей защо, след като няма бутон за ASR ?
И къде е буксата и' за диагностика, разполагам с кабел но днес не видях къде е буксата.
Извинявам се за въпросите, по който съм сигурен, че има теми и писано но просто в момента не разполагам с времето да търся, много моля и ще бъда много благодарен да ми помогнете!
днес както си карам спокойно и господата със палките ме спират и питат защо не ти свети десния фар,слизам и наистина крушката е изгоряла,размина ми се ,но ми е интересно защо Клюарката не ме е известила за този проблем,за габарит и стоп та даже и за номера ме е известявала и аз съм си спокоен!
та на какво ли се дължи или не е свързана с фаровете,и ако фабрично не е направено дали може да се препражи този бъг!
Благодаря ВИ!
спомням си че някъде намирах списък с това какво показва клюкарката ама не го свалих и не съм сигурен дали фигурираха фарове!
п.п само да допълня със оригинални крушки съм,нямам ксенони или лед светлини за алфа 156 SW 2002 facelift !
Днес сложих крушки на светлините за локви в предните врати. Забелязах, че няма значение коя врата отварям, светкат и на двете. До сега не съм имал. Това нормално ли е?
Абе колеги от 3 години имаме 156-ца в семейството,аз лично имам от 6 месеца и чак вчера ми подсказаха,че волана можел да се регулира и във дълбочина,не само във височина.Само аз ли не съм знаел
Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Не бе Светльо аз не се чудя,просто не бях го виждал до сега
Я то и аз не знаех ем че я имам от горе-долу 5 години, мислех че само нагоре-надолу са мандахерца.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Навътре навънка ама само за който знае,който не знае само нагоре надолу
Comment